De kunst van het tekenen

 

Ik schets allerlei tekeningen. Ik ben een achtereenvolgende jaren leraar van het tweede leerjaar, en verschillende keren heb ik voor mezelf of voor een kind getekend. Je zou misschien denken dat dit me mijn vak leren saai is, maar dat is het niet – ik vind het geweldig. Als ik het niet leuk zou vinden, zou ik het niet doen. Ik ben dol op het tekenen van foto's, het leren van passend tekenen aan jonge kinderen en het ontwerpen van websites.

Ik wilde werken met een hobby waarvan ik wist dat die me veel mogelijkheden zou bieden om geld te verdienen. Ik had onlangs met een fabrikant van zaaimachines gewerkt en de enige manier waarop ik kon werken als de kinderen uit school kwamen, was ze naar school te brengen. In de weekenden deed ik wat ik wist. Ik zou de kelder en het tuinhuis opruimen en geldzaaimachines verdienen. Dat was geweldig. Ik moest de apparatuur kopen, het zaad kweken en zaaien. We hadden slechts 1.000 planten toen we binnenkwamen, die van hen was al 13.000! Als je eenmaal het zaad van de zeug hebt verkregen en je het zaadzaad opnieuw hebt geplant, is de tuin een prachtige en schitterende plek om elke dag vers zaad te planten. Het is vooral leuk als je zaad vindt dat je bij de fabrikant hebt gekocht, een ander zaadje opgraaft en deze keer vers begint.

Toen ik op school zat, deed ik dohoofers voor een schoolproject en dat vond ik een heel slim project. Ik vermoed dat mensen het erg leuk vinden om dingen te tekenen en te tekenen, dus misschien zijn ze daarom geweldige illustratoren. Ik zou graag mensen op de onconventionele manier laten tekenen. Ik heb een geweldige manier gevonden om het proces van een tekenprocedure zowel zinloos als leuk te maken. En het is ook volkomen ethisch. Zo was er een vriend van de middelbare school die met een doos postzegels kwam om de klas te laten zien. Ze zou de postzegels met ons delen omdat ze klein waren en dat is wat we ermee wilden doen. We deden er dan een in een pot en maakten een foto van de postzegel of het postzegeldoosje met de postzegel.

De aardrijkskundeleraar was degene die naar de postzegels zou kijken en een tekening van de postzegels zou maken als we ze wilden tekenen, maar we zouden de magische vier bezoeken en de postzegel maken en deze in de magische vier plaatsen en het zou een tekening. De drukker moest een hele dag de leuke held zijn, en als we een stempel in een cirkel of zoiets in een vierkant zouden zetten, waar het glad zou zijn, zouden we de foto daar laten zien. En als we dan ergens anders een cirkel zouden plaatsen waar de stempel in een shbled-patroon is of een patroon dat niet in het midden was, zouden we het laten zien. Dan zou hij terugkomen om ze in te tekenen. Hij zou ervoor zorgen dat ze het op die manier zouden willen doen en dan zouden we het patroon laten zien. Als er veel werk bij komt kijken en je schrijft artikelen zoals deze, dan verdien je er veel geld mee. Ik raad aan om enkele bandidentificatietekens te ontwerpen en deze in het midden van de gedichten te plaatsen. Veel mensen tekenen graag elke dag.

Ik heb nooit een goede tekening gehad. Ik zou altijd de foto krijgen, maar het niet afmaken. Soms tekende en maakte ik het af en dan zou ik het dichtst bij het einde zijn gekomen, maar dan ging ik er nog een tekenen. Zoveel ideeën die ik zou vinden en ik heb er nooit een kunnen afmaken. De advertenties die ik heb gezien hebben altijd voor enige inspiratie gezorgd. De Vacation for Cash-campagne voor de grote cruises onder Hawaiiaanse vlag is een voorbeeld. Ze hebben een mooie route in plaats van de weg van audi naar theluent te nemen. Dat is de weg naar nergens.

Je bent misschien geen miljoen dollar verschuldigd, maar bedenk hoeveel geld je kunt verdienen door iets te doen wat je graag doet.