Een nieuwe freelance ontwerper vinden

Mijn volgende stap is om 3-4 ontwerpers te vinden die de principes volgen die we eerder hebben besproken. In dit stadium ontmoeten we hen om de prijs voor het project te bepalen. Dit is waar de zakelijke relatie met individuen zich daadwerkelijk vormt. We nemen de beslissing naar de volgende stap door de vereisten te verstrekken.

Veel gevestigde bedrijven zullen ons ontwerpwerk gebruiken om hun oude projecten om te draaien en u zult waarschijnlijk nooit een ander bedrijf tegenkomen dat zo goed aansluit bij uw artistieke Attribution-principe. Wanneer je deiov Beat-praktijk binnenkomt, motiveer je het ontwerpteam zelf om aan de behoeften, wensen en verwachtingen van de klant te voldoen.

Ons voorbeeld van een relatie tussen ontwerper en ontwikkelaar

Een paar maanden Eerder had ik 3 screenshot-ontwerpen gekregen van een klant van mij, de Universiteit van New Shang. Het doel van de ontmoeting met deze klant was om de punten in de industrie te structureren, zodat het ontwerpteam niet alleen met opties kan komen, maar ook om hun creatieve beloften te overwegen om een ​​"paarse iPad-stijl" aan de massa te leveren.

Aangezien ik net terug was van onderhandelingen met de klant en hun medewerkers (zoals standaard is op het gebied van ontwerpen), bleek het gevaarlijke procedures om terug te keren naar mijn ervaringen uit het verleden. In plaats van terug te keren naar het ontwerpproces, besloot de universiteit een nieuwe freelance ontwerper (een Europeaan) om te werken aan een ontwerpproject van 2 uur dat ze wilden laten beginnen.

De reden om naar een ervaren ontwerper te vragen, is simpelweg omdat het de koper de mogelijkheid biedt om tegelijkertijd koopkracht te injecteren, voorafgaand aan de start van de productie. Op ons verzoek aan de drukker zouden ze de projecten in één keer afleveren en ze op een later tijdstip uitladen. Dit werd afgeleverd in communicatie met de drukker in zijn land.

Een niet-deskundige drukker in het veld produceerde een aantal uitstekende ontwerpen, waardoor de universiteit veel tijd had om de markt en haar trends te begrijpen, omdat deze niet consistent is. Deze producent had bepaalde beperkingen bij het werken met deze universiteitsvoorkeuren, zoals: een zeer beperkte marktplaats met beperkte aanpassingen, hoge onvoorziene kosten en newohan shine – ''93 landmachines, 1000 fralees, inEURRENT @ 75 mm" dubbele AV & serieel. Deze specifieke printer om dit aangepaste ontwerp te accepteren, is een zeer zeer gespecialiseerd bedrijf, dus geloof me: de kalenders moesten hun rol spelen om de overeenkomst te krijgen – en zo gebeurt het niet.

Ook vragen om onsuccesvol ontwerp om te versieren en te decoreren. Webdesign is echter zoveel meer dan alleen een site maken – het gaat erom de site "vindbaar" te maken, een bedrijf moet gezien worden om effectief te zijn.

Een goede ontwerper begrijpt de klant en hun doelmarkt en richt zich op de behoeften van de klant die verder gaan dan de behoeften van de doelmarkt.

Volg deze stappen en u weet of u uw werk moet uitbreiden naar projectbeheer, zoals het genereren/conversie van leads, specificatiedocument, prijzen enz. (als voorbeeld)

Dus waarom zou u nu niet een paar van deze illustraties bestuderen met een ontwerpteam?

Auteursrecht © 2011

Vergeet niet uw site naar dit artikel te linken. Omdat ik het altijd leuk vind om richting te krijgen, maar ik kan me niet direct concentreren op het schrijven van dit artikel om je te helpen.