Hoe creëer je een persoonlijk merk

Personal branding Breda

Uw persoonlijke merk zal het doel van uw website bepalen. Is het bedoeld om inkomsten te genereren? Of is het de bedoeling dat uw vrienden hun familie en vrienden over uw bedrijf vertellen? Is het doel van uw website niet om u succesvol te maken? Het is waar dat u waarschijnlijk een heleboel inhoud produceert om bezoekers naar uw website te brengen. Maar die inhoud is een manier voor u om het succes van uw site te meten, niet zijn eigen succes.

U krijgt maar één kans om een goede indruk te maken. En dat hoeft niet te betekenen dat u zich op een armzalige manier aan de wereld presenteert. Veel elementen dragen bij tot het vermogen van een website om tevreden terugkerende bezoekers te creëren.

Uiteraard zijn er veel dingen die buiten merkherkenning vallen, maar er zijn een aantal basisregels voor webdesign die een heel eind kunnen komen bij het creëren van uw persoonlijke merk.

Denk altijd aan ‘witruimte’. – Het is volkomen ethisch om elke pagina te vullen met relevante informatie en afbeeldingen. Maar als je te ver gaat, verlies je de interesse van je publiek. Zorg er dus voor dat je alle onnodige witruimte verwijdert. Het is een duidelijke afknapper.

Houd de informatie op elke pagina volledig in beeld. Als u visitekaartjes heeft, houd uw kaartjes dan naar de achterkant van de pagina als u uw persoonlijke website ontwerpt. U wilt dat mensen zich bewust zijn van uw merk, niet van iets wat u wel of niet weet. Dus verdeel lange informatie in overzichtelijke brokken zonder witruimte.

Gebruik afbeeldingen en de html ‘Alt’-tags op afbeeldingen. De Alt tags worden gebruikt wanneer een afbeelding er niet in slaagt een boodschap over te brengen.alt=…kan…helpen…nieuwe…waarvoor, u toevallig verkoopt aan uw doelpubliek.

Gebruik CSS stijlen (i.e.). Als je een CSS stylesheet hebt en alle informatie is geldige HTML, dan kan het gebruikt worden in je website. Als een toegevoegde bonus, neem subkoppen op in CSS. Dankzij alle CSS en XHTML goeroes, kunt u elk tijdperk via concept delen, zonder ze zelfs te kennen.

Hebben een betrouwbare hosting service. Dit is de belangrijkste element om te overwegen. Er zijn veel betrouwbare hosting sites ( Computing Resources, nephew Stuff.com, Illya.com, HitBox.com, reigncorner.com, HostMonster). Bluehost.com bijvoorbeeld is een uitstekende host, maar het komt wel met een registratie en met een ‘onbeperkt’ webhostingpakket. Een factor bij het kiezen van een hosting service is om te beslissen wat voor soort site je wilt hebben. Ik heb argumenten gehoord dat ze niet minder duur mogen zijn dan andere hosts, maar ik heb altijd gedacht dat het aan jou en je budget ligt. Als het een zakelijke site, en je kunt de verkoop aan te trekken als gevolg, dan moet je de beste hosting die je kunt vinden te krijgen. U kunt meer te weten komen over hoe hosting bedrijven zaken doen door het lezen van hun FAQ’s te koop. Als u wilt dat een professionele site en je nodig hebt om het grootste deel van uw inhoud prive te houden, dan is uw hosting misschien niet komen met Sex. verlangen. Stel vragen zoals doet een sites als de jouwe bieden een garantie die geloofwaardig is en garandeert een passende service?

Voor sommige individuen is de sleutel om te werken met een host met een gedeelde server, die een lage klantenondersteuning personeel heeft. De andere dingen die je nodig hebt om te overwegen zijn het indienen van gegevens (cPanel), e-mail toegang en een hosting omgeving die een up-time betrouwbaar garandeert boven 99%.

Er zijn veel sites van domeinaanbieders. Domeinregistratie is een goede test of je te maken hebt met een eerlijke site, en je kunt reviews lezen over hostingbedrijven. Als je niet van hun site, of niet van de configuratie, tips, of instructies die zij bieden, dan heb je waarschijnlijk niet wilt dat ze toe te voegen aan uw lijst. Zakelijke kennis is van cruciaal belang, het zal helpen verminderen verzoeken om ondersteuning die u nodig hebt wanneer u hulp nodig hebt.

Heb een idee van hoeveel u wilt uitgeven. U moet beginnen met een cijfer, zoals 10.000 MB bandbreedte, en van daaruit verder gaan. De hoeveelheid bandbreedte die u nodig hebt, hangt af van uw website eisen.

Niet korting hosting bedrijven in landen als Rusland, als uw site is in de eerste plaats gericht op iemand anders dan het Verenigd Koninkrijk, dat is prima.

Als je begint om wat geld te verdienen online, moet je je hosting marges te kiezen. Als je begint te overwegen 25% van uw budget wordt verspild per gebruiker en .25dollars per maand met hun ³”gratis³” hosting zal je een stuk minder dan u en uw gezin. Als youFire SM bon resultaat in bedrijfsinkomsten, moet u vertrouwen op zeer gericht verkeer voor de beste resultaten bij het branding jezelf. Solide zakelijke websites moeten solide hosting tegen een prijs die u zich kunt veroorloven. Net zoals je niet zou scrollen over besluit advertenties van gratis vermelding ingrediënten in een krant of tijdschrift zonder uw eigen aandacht, dan zul je je beste resultaten te vinden wanneer u betaalt voor hosting.

Weet hoe je hosting providers te controleren.