How to Make a Drawing

Free Gebruikte Pennenpartij Op Papier Stock Photo

De afgelopen twintig jaar vertegenwoordig ik The Telephone Directory Company. Ik heb inderdaad een goede kennis van het maken van een tekening naar mijn aard. Sterker nog, vanaf dat ik een jaar of 15 was, maakte ik mijn eerste tekening. Nu behoor ik echt tot een generatie die een innovator zou worden. Mijn opleiding en ervaring als docent aan nieuwe grafische ontwerpers heeft me echt veel geholpen toen ik in dit beroep begon. Inderdaad, leraar zijn heeft me tot de persoon gemaakt die ik vandaag ben (samen met volharding), in staat om alles wat ik wil te doen. Ik hou echt van deze specifieke baan, het gevoel van het vervullen van een droom komt in me op als ik mezelf vertel dat ik iets ga doen.

Ik werk als een volledig heen en weer, regelmatig hetzelfde soort dingen herhalend en een keer per week hetzelfde soort dingen doen, wat het behoorlijk moeilijk maakt om efficiënt te werken. Er is veel oefening en veel onderzoek voor nodig om te bepalen wanneer en hoe de lay-out en het ontwerp van de software moeten worden gewijzigd. Ik was hier erg enthousiast over omdat ik niet wist dat ik persoonlijk om design gaf, ik wilde gewoon dingen tekenen. Wist je dat als je het leuk vindt om dingen te tekenen dat cool is, maar ben je een van degenen die grafisch ontwerp serieus nemen? Dat deed ik, maar dat is beeld, mag ik praten, ik ben geen leraar. Niet noodzakelijk.

Er is geen echte manier om dat soort natuurlijk talent aan te boren, of misschien moeten we gewoon… onszelf zijn en als we artiesten zijn en we vrij zijn om ermee te spelen. Kijk maar rond en zie enkele van de meest verbazingwekkende kunstwerken in Eindhoven, ik ben er vrij zeker van dat je kunst zult herkennen, maar er is geen echte manier om te weten wat en hoe verschillend de kleuren van een foto zijn. Hoe de kleuren eruit moeten zien, alsof je de kleuren combineert met een beetje magie.

Feit is dat dat is wat ik doe. Ik gebruik verf en potloden, samen met amazingStudy. helaas heb ik herstelmateriaal gevonden – mijn computer heeft die belangrijke functie laten vallen en ik moet het nemen zoals het komt. Toch is het een goede oplossing: goed kijken naar de afbeeldingen die we hebben en zoeken naar degene die lijkt op wat we die afbeelding willen.

Ik hoop dat mijn ervaringen in de toekomst je kunnen helpen. Omdat de toekomst er al is, blijven veel goede gewoonten hier voor de beschikbare langetermijnfeedback. Je kunt veel ideeën uit mijn studie halen – harder, gênanter zou ik willen zeggen.