Waarom Google Ads een boost zijn voor uw bedrijf

 

Zoekmachine adverteren

Dus waarom zou Google Ads een boost zijn voor uw bedrijf? Nou, zoals we al zeiden, die advertenties kunnen op de voorpagina van Google komen. Want dat is wanneer klanten echt op zoek zijn naar uw producten of diensten, en dat is wanneer ze zullen denken over uw bedrijf.

Nu, dit zal niet werken als uw site niet veel verkeer in de eerste plaats. Als je niet veel bezoekers hebt op regelmatige basis, dan zal je site veel minder doorkliks krijgen. Plus, je kunt zien dat de juiste Google Ad mensen van alle soorten zal bereiken, niet alleen gelijkgestemde individuen.

Een andere reden dat deze tool moet de wetenschap op een computer, is dat je mensen kunt bereiken over de hele wereld en wanneer uw advertentie is gemaakt, bent u zelfs in aanmerking om reclame dollars te verdienen om uw advertentie te krijgen om zo ver als een miljoen mensen.

Zodra je het voordeel van adverteren op Google te zien, kunt u een Pay Per Click (PPC) advertentie en krijg je advertentie geplaatst op de voorpagina van Google onmiddellijk. Sommige keren in een paar minuten, direct op de voorpagina! Met dit soort verkeer, kunt u uw producten en diensten te leveren aan de juiste mensen op het juiste moment, en misschien zelfs krijgen uw capture pages opgewaardeerd in rankings.

En het grote ding over reclame op Google is je zult precies weten of uw investering loont. Dus bijvoorbeeld, sommige mensen waren het bevorderen van hun sites door het gebruik van een heleboel sociale netwerksites, maar geen van het daadwerkelijk produceren van bezoekers. Gewoon inloggen op uw account en ontdek of uw advertenties zijn geblokkeerd of geklikt om naar de pagina uw klanten hebben gekozen om te klikken.

Nu, zie je waar je kunt profiteren van deze strategie, omdat u uw advertentie te krijgen in de voorkant van de juiste kijker op het juiste moment ³”omdat³” ze hebben al betaald uw PPC vergoeding en zei: ‘ja³’om naar te kijken de video of check out uw commercial.

Dat is waar de methodologie om draait: zich richten op iemand die al op zoek is, klaar om uw product of dienst te kopen.

En dan tenslotte, om de voordelen van een interactief, stuk-van-een-miljoen-dollar, e-marketing model te zien, moet u weten wie uw doelgroep is.

Zie je, het zijn de marketeers die meer dan $100,000 per maand verdienen, niet de affiliates.

Weh! Zoals ik u eerder in deze serie beloofde, deze is een blijvertje!