Top 7 accessoires voor uw telefoon

Lage Kijkhoek Van Schoenen

Hier zijn enkele van de accessoires die u aan uw telefoon kunt toevoegen als u altijd onderweg bent. Starters en afstandsbedieningen zijn de twee belangrijkste accessoires die u op uw telefoon kunt hebben.

1. StickersU kunt uw favoriete sticker of bericht op uw telefoon als een permanente decoratie. Telefoonhoesjes met stickersleuven zijn verkrijgbaar in eBook-formaat of heldere schijfcompatibele hoesjes.

2. aandenkensJe kunt verschillende aandenkens hebben, zoals aandenkens, familiefoto's en andere voorvallen uit je leven. U kunt dit het beste doen als u uw telefoon aan hebt staan. Er zijn aandenkens die in het scherm worden geïmplanteerd en met behulp van speciale software kunnen worden bekeken.

3. AanbiedingenU kunt veel verschillende aanbiedingen krijgen van verschillende bedrijven. U kunt onbeperkte toegang tot hen hebben, zodat u geen aanbiedingen kunt missen, zelfs als uw telefoon kapot gaat. Sommige van deze bedrijven hebben beperkte aanbiedingen aan een bepaalde reeks mensen volgens de rekening. Un satirische aanbiedingen kunnen echter worden verkregen.

4. ShowsIn de telefoon kunnen instellingen worden gewijzigd, zodat u de shows kunt bekijken die op uw smaak zijn afgestemd. U kunt de instellingen zo wijzigen dat u in plaats van een momenteel lopende staat, de oudste staat kunt instellen.

5. ContactenAls u een Facebook-account hebt, kunt u contacten van die dienst toevoegen aan uw telefoon. Het is een geweldige manier om op de hoogte te blijven van je vrienden.

6. TrendsHet is soms moeilijk om op de hoogte te blijven van de laatste trends in de telefoon. Gebruikers kunnen zoeken naar de huidige trends om de veranderingen te zien.

7. KostenDit is een belangrijk aspect dat moet worden overwogen. Sommigen rekenen extra voor een batterijstatus of internetverbinding. Sommige extra draden kunnen moeten worden toegevoegd aan uw telefoon. opladen kost extra omdat het een batterij.

8. RepairCost kan oplopen tot $ 60. U kunt kijken voor online service als uw telefoon niet werkt.

Met deze tips kan het vervangen van een mobiele telefoon eenvoudiger en een stuk minder duur zijn.

De VS heeft veel goede service providers. Ze accepteren de meeste overzeese gesprekken (60+ landen).

AOL heeft een goede ontvangst in de VS en Canada. Ze zijn iets duurder dan Vodafone en anderen, maar als je een Amerikaans nummer hebt, kun je ze gratis bellen en met een mens praten (geen machine). Sommige grote problemen moeten opgepakt worden omdat je dit niet via de computer kunt doen zoals in een Engels sprekend land.

T-Mobile heeft een goede ontvangst in de meeste delen van de wereld. Ze hebben ook plannen waarmee je een SIM-vrije telefoon kunt krijgen en gratis mobiel internet.

O2 heeft een goede ontvangst overal in het Verenigd Koninkrijk. Hun normale snelheid is 5-10bps minder dan Vodafone, maar je kan geen snellere snelheid krijgen dan 3-7mbps.

Hun 3G is een beetje trager dan Vodafone, maar je kan veel meer data krijgen voor dezelfde prijs als Vodafone.

Movite is volledig gratis, behalve als u zich aanmeldt voor het MyMovite Pro-plan.

Blue Toons is volledig gratis, behalve als u zich aanmeldt voor het Blue Toon Mobile Broadband Plan.