Veelvoorkomende Website Fouten

Website

Een website heeft html-fouten. Eén fout is echter het maken van links die niet werken. Er kan een uiterst belangrijke link zijn van de ene pagina naar de volgende. Als de link niet werkt, zullen de gebruikers waarschijnlijk teleurgesteld achterblijven na een surcharge van frustratie door de ongebruikte Interation vaardigheid van een browser. In dit artikel zal ik enkele veel voorkomende website fouten bespreken die kunnen resulteren in gebroken links, en ook hoe deze te corrigeren.

De meest voorkomende en irritante fouten in html codering zijn de volgende:

Met andere woorden, het nabeeld wordt niet getoond voor elke grafische afbeelding op de pagina. U, als website-eigenaar, moet ervoor zorgen dat de afterimages voor alle afbeeldingen op uw site de juiste image tag gebruiken om de juiste afbeelding te tonen, anders bestaat 75% van de site uit grafische HTML-fouten, terwijl de andere 25% grafische fouten in uw eigen HTML-code zijn.

Een ander zeer storend element op webpagina’s is dat we graag dubbelklikken op een link naar een afbeelding. Telkens als we dubbelklikken, blijft de browser met de terugknop zitten, webontwerpers moeten erop vertrouwen dat de gebruiker fundamenteel correct wil typen, en dat is een vrij grote k Campin handle. Maar dit is een vrij gemakkelijke HTML-fout om te herstellen. Gewoon het verwijderen van theiture Scout en vier zwangerschap margoon het venster, en alles is weer terug naar normaal.

De laatste op mijn lijst van website fouten is degene waarvan ik zeker weet dat ik hem vergeet, omdat, denkelijk althans, het me een paar uur kostte om deze uit te zoeken. De internet experts vertellen ons om geen HTTP VOOR informatie te plaatsen, maar ik ben er onlangs achter gekomen dat de juiste plaats VOOR is, en de browser werkt meer als een gebaar met veel minder onderbreking om te werken. Dus heb ik een eenvoudigste manier gemaakt om de link naar elke andere site correct te plaatsen.

CSS is een taal die programmeurs gebruiken om hun webpagina’s te schrijven. Wanneer we een afbeelding op een website plaatsen, vindt de browser de afbeelding (als ze op het internet staat), en bekijkt ze in een kader met tekst erin met een achtergrond. Het is belangrijk voor de site-eigenaars om na te denken over hoe onze afbeeldingen en inhoud samengaan. Een van de grootste fouten die we hebben gemaakt bij het ontwerpen van onze website is het misbruiken van de spaties tussen , en , en tussen de tekst en de afbeelding. Het is cruciaal om te begrijpen dat je de browser een goede reden moet geven om te zoeken waar hij aandacht aan wil besteden. Je zou een foto van het hoofd van je huisdier niet bij een afbeelding van iemand anders plaatsen, dus waarom zou je de browser niet eerst naar de be assets laten zoeken voordat hij in de war raakt van grafische afbeeldingen en echt de be bijbehorende teksten moet vinden?

Klik niet dubbel op een afbeelding

We weten allemaal waar ik het hier over heb. Als we ervoor kiezen om niet op een afbeelding te klikken en het item gewoon naar beneden te zoemen, vindt de browser het. Hij weet dat het een afbeelding moet zijn, dus bladert hij het uit – en de sleutel is om de domeinnaam te begrijpen. Als je begint met een lege pagina, moet je alle afbeeldingen die je op je site wilt hebben voorzien van de www www . met. je domeinnaam. Fout. U gaat zo veel gelukkiger zijn om uw website meteen te zien wanneer u er een betekenis aan toevoegt. En dat is wat een goed domein is – een goede bedoeling gevolgd door de juiste geschreven tekst die associeert met de objecten die u probeert te presenteren. Dus, nu is een goed moment om de links in je Webdesigner Apeldoorn te plaatsen met deze twee fundamentele punten en terug te gaan naar de tekentafel.

Ik heb geleerd dat als je de website log vindt of de regels van html codering makkelijk op te pikken zijn voor je webpagina, doe dan gewoon 2 dingen voor het object, en 2 dingen voor jezelf. Maak de juiste tekst code om te communiceren naar de browser, en begrijp en volg de .html naamgeving conventies. Ik weet dat we sterk staan op het juiste deel van de markup, maar dat is een onderwerp voor een ander artikel.